Open tijdens de zomervakantie.

ATV Springs is gewoon open tijdens zomervakantie!

De zomervakantie is aangebroken. Voor veel mensen een moment van rust, avontuur en ontspanning. Een heerlijke tijd om af te kicken van de dagelijkse werkstress en weer op te laden voor de komende periode. De medewerkers van ATV Springs maken zich ook op voor een rustmoment met familie en vrienden. Veelal in Nederland door de huidige situatie, maar dat zorgt niet voor minder ontspanning! Ook in eigen land is veel te zien en te ontdekken.

Geen bedrijfssluiting

Sinds jaar en dag gaan onze medewerkers gespreid op vakantie en hebben wij geen algemene zomervakantiesluiting. Door deze spreiding zijn wij instaat om de productie door te laten draaien. Wel op een lager niveau als normaal. Wij proberen zoveel mogelijk de levertijd te halen. Het kan echter voorkomen in deze periode dat het iets langer duurt dan u gewend bent.

Voorkom iets langere levertijd

Om knelpunten in levertijden te voorkomen, vragen wij u goed te kijken naar de behoefte in de zomervakantie periode en uw orders alvast te plaatsen. Zo kan onze planning de productie hierop aanpassen en zorgen wij voor een tijdige levering van uw veren.

Wij wensen al onze klanten en partners een fijne zomervakantie toe!