Werken bij ATV Springs

De Amsterdamse technische verenfabriek (ATV Springs) heeft sinds 1969 ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van technische veren. Wij werken in onze verenfabriek in het centraal gelegen Almere met een team van vakmensen met meer dan 48 jaar ervaring in het (ont)wikkelen van technische veren. In combinatie met onze moderne CNC gestuurde machines kunnen wij kwalitatief hoogwaardige draad- en bandstaalproducten leveren.

Ben jij gemotiveerd, gezellig, enthousiast, collegiaal, leergierig en van nature een harde werker? En wil je deel uitmaken van een professioneel team? Dan vragen wij jou om te reageren op een van onze vacatures.

⇒ Productiemedewerker / verenmaker – m/v – fulltime (30 april 2019)

⇒ Allround productiemedewerker  – m/v – fulltime (30 april 2019)

 


Hebben wij op dit moment geen passende vacature, maar wil jij werken in een enthousiast bedrijf en samen met een team van vakmensen iedere dag kwalitatief de beste technische veren produceren?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven technische mensen die graag het veren maken in de praktijk willen leren. Via onze interne opleiding zorgen wij dat je binnen 2 jaar zelfstandig als verenmaker kan functioneren en zo het vakmanschap kan uitbreiden. Onze vakmensen hebben al sinds 1969 ervaring en dragen deze kennis graag aan jou over. Daarbij vinden wij de juiste persoonlijkheid en werkmentaliteit vaak belangrijker dan de aantoonbare werkervaring of behaalde diploma’s.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Vul onderstaand formulier in:

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of