Kwaliteit

Nr.1 kwaliteit

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige draad- en bandstaalproducten staat voor ATV Springs altijd centraal. Dit wordt als eerste bereikt door het in huis hebben van een uitstekend team van vakmensen die dagelijks in een veilige, schone en prettige sfeer hun kennis & kunde gebruiken binnen ons productieproces. Tevens besteden wij bijzonder veel aandacht aan het bewaken en verbeteren van onze processen.

ISO 9001 certificaat

ISO 9001 certificering

Al sinds 1997 is ATV Springs ISO 9001 gecertificeerd. Om onze hoge kwaliteitseisen te waarborgen zijn procedures, werkinstructies en kwaliteitscontroles beschreven in ons kwaliteitsmanagementsysteem. Er wordt jaarlijks een audit uitgevoerd door TÜV Nederland.

Kwaliteitscontrole

Onze kwaliteitscontrole start vanaf binnenkomst van het staal en zet zich voort tijdens het instellen van de machines, de productie en vooraf het verzenden van het eindproduct naar de klant. Tijdens het hele productieproces wordt de kwaliteit continue bewaakt door middel van geafficheerde meettechnieken met daarbij het opmaken van meetrapporten. Zo worden productiefouten snel gesignaleerd en kan het proces tijdig worden bijgestuurd. Door het hanteren van deze werkwijze is het uitvalpercentage laag en kunnen wij u de hoogste kwaliteit van de technische veren met zeer kleine toleranties garanderen.

Het continueren van zo’n hoge kwaliteitscriteria maakt ons de betrouwbare en professionele partner die u zoekt. Waarbij de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd zijn.

Iso certificaat 9001                    Iso 9001 certificaat