Waar wij voor staan!

De Amsterdamse technische verenfabriek (ATV Springs) heeft sinds 1969 ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van drukveren, trekveren, torsieveren, bladveren, draadveren, schotelveren en stempelveren. Onze kennis & kunde is in de begin jaren ontwikkeld door het vervaardigen van een grote variëteit aan technische veren.

Missie

Wij staan als technische verenfabriek voor het hebben van een vooruitstrevende rol in het ontwikkelen, produceren en leveren van kwalitatief hoogwaardige draad- en bandstaalproducten voor een brede afzetmarkt en klantenkring wereldwijd.

Hieraan direct verbonden zijn een oplossingsgerichte aanpak waarin wij meedenken met de klant voor het vinden van de beste oplossing. Dit bereiken wij samen met onze hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

Visie

De ontwikkeling van technische veren staat niet stil. Er worden aan veren steeds hogere kwaliteitseisen en een langere levensduur gevraagd. Dit alles met een zeer korte levertijd tegen marktconforme prijzen. Door deze ontwikkelingen zijn wij continue bezig onze processen te optimaliseren. Mede door het blijven investeren in ons personeel, het kennisniveau en het aanschaffen van de nieuwste CNC buig- en verenwikkelmachines, kunnen wij ons blijven onderscheiden in het leveren van draad- en bandstaalproducten met de hoogste kwaliteitseisen en korte levertijden tegen scherpe marktprijzen. Van kleine tot grote partijen, van maatwerk tot onze standaard catalogus veren.

Kernwaarden

ATV Springs wordt gevormd door gemotiveerde medewerkers, hun identificatie met het product en niet in de laatste plaatst vooral door onze tevreden klanten.

De volgende Kernwaarden vormen hierbij de basis van ons succes en weerspiegelen zich in onze dagelijkse manier van werken:

  • Aandacht voor de klant
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Betrokken
  • Innovatief
  • Doelgericht
  • Professioneel