Omleidingsroute Hollandsedreef

Wegwerkzaamheden

Aankomende 2,5 jaar wordt er flink gewerkt aan de N702 Hogering. Hierin zal het kruispunt met de Hollandsedreef niet worden ontzien. Voor bezoekers en transporteurs zijn er verschillende omleidingen ingesteld, waarin onderscheid wordt gemaakt tussen personenverkeer en vrachtverkeer. Op onderstaande kaart is aangegeven waar vrachtverkeer wel en niet mogelijk is binnen de omleidingen.

Afsluiting kruispunt Hollandsedreef-Hogering

Op maandag 27 juli 2020 om 20.00 uur beginnen de werkzaamheden bij de Hollandsedreef met het kruispunt van de Hogering. Weggebruikers op de Hogering kunnen dan niet meer afslaan naar de Hollandsedreef. Verkeer komend vanuit de Hollandsedreef kan ook niet meer de Hogering op of een oversteek maken naar de Botterweg.

Omleidingsroute

Tijdens de afsluiting geldt een omleidingsroute. Verkeer dat van de Hollandsedreef naar het noorden wil (Noorderplassen en Almere Buiten) rijdt om via de Hollandsedreef, Stedendreef en Muziekdreef (en omgekeerd). Het verkeer dat normaal gesproken via de Hollandsedreef en de Hogering naar de A6 gaat, rijdt om via de Hollandsedreef en de Havendreef (en omgekeerd).