Kardex kasten bij ATV Springs

Kardex Shuttle XP 500 kasten

Sneller & Efficiënter

ATV Springs heeft onlangs geïnvesteerd in 2 stuks Kardex Shuttle XP 500 kasten voor het efficiënt opbergen van onze voorraden en onderdelen.

De Kardex Shuttle XP 500 kasten zijn namelijk de ideale oplossing om zowel kleine als grote onderdelen en voorraden snel en gemakkelijk op te bergen en terug te vinden. Dankzij het compacte design en de ingebouwde lift creëren we met relatief weinig ruimte een enorme opslagcapaciteit.

Bovendien zijn de kasten volledig geautomatiseerd. Dit betekent dat de onderdelen en voorraden in de kasten automatisch worden opgeslagen en opgehaald, waardoor het personeel minder tijd kwijt is voor het beheer van het magazijn. Dit bespaart niet alleen kosten, maar optimaliseert ook de efficiëntie en productiviteit van het ATV Springs.

Kortom, met de aanschaf van de Kardex Shuttle XP 500 kasten bij ATV Springs hebben wij een belangrijke stap gezet in het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Mede dankzij deze investering kan er nu nog sneller, efficiënter en kostenbesparend gewerkt worden.

Als u op zoek bent naar drukveren, trekveren, torsieveren of bladveren van hoge kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van elk project dat u in gedachten hebt.

Contactformulier