ESEF september 2020

ESEF 2020 verplaatst naar september

In verband met de ontwikkelingen rond het corona virus (Covid-19), heeft de organisator van de ESEF Maakindustrie en de Technishow besloten om de beurs te verplaatsen naar 1 t/m 4 september 2020. De gezondheidsrisico’s voor alle betrokkenen bij de beurs en de annuleringen van enkele exposanten de afgelopen dagen, hebben er voor gezorgd dat er geen volwaardig concept geboden kon worden. Daarom is, na zorgvuldige afweging, besloten dat de komende edities van de TechniShow en ESEF Maakindustrie worden verplaatst.

De voorbereidingen van ATV Springs waren zo goed als afgerond en wij stonden in de startblokken om met veel plezier iedereen te begroeten op onze stand en te laten zien waar wij als technische verenfabriek ons in onderscheiden van de rest. Toch begrijpen wij de genomen beslissing en staan wij hier 100% achter. De gezondheid van de bezoekers en onze mensen komen altijd op de 1e plaats.

Van uitstel komt zeker geen afstel, daarom plaatsen wij de voorbereidingen even in de koelkast en wij zullen in september met veel enthousiasme ons presenteren op de ESEF.

Mocht u in de tussentijd benieuwd zijn hoe wij ons onderscheiden en willen weten wat ATV Springs voor u kunt betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze deur staat altijd open om u onze productie in Almere te laten zien en u kennis te laten maken met onze vakmensen.

Mochten wij u niet eerder treffen dan graag tot ziens in bij de ESEF in september!