Nieuwe website online ATV Springs

Nieuwe website online!

Eindelijk! Wij presenteren met trots onze nieuwe ATV-Springs website. Na een periode van ontwikkelen, vullen en optimaliseren staat sinds 10 januari 2018 onze website online.

Nieuw ontwerp

De website is geheel opgebouwd vanuit een nieuw ontwerp. Het frisse design, de nieuwe opzet en menustructuur zorgen voor een overzichtelijk geheel. Door een nieuwe navigatie kunt u de informatie die u zoekt veel sneller en makkelijker vinden.

Responsive

Steeds meer bezoekers van onze website bekijken deze op tablets en smartphones. Ook dan moet onze informatie altijd en overal beschikbaar zijn en goed worden weergegeven. De oude website was hier niet geschikt voor. Als ATV Springs moesten wij daar iets mee doen. Daarom is de nieuwe website responsive. Dit betekent dat het niet uitmaakt op wat voor apparaat hij bezocht wordt. De website schaalt zich automatisch naar het juiste formaat.

Blijven ontwikkelen

Op korte termijn zullen wij de website uitbreiden met een online catalogus van ons gehele voorraadprogramma technische veren. U kunt dan zeer gemakkelijk zoeken naar een standaard veer die het beste past bij uw toepassing. Wel zo makkelijk! Houdt u daarom de website in de gaten.

Extra informatie

Mocht u nog informatie missen, extra vragen hebben over de website of een andere mededeling willen doen. Neemt u dan gerust contact met ons op.