ATV SPRINGS ESEF 2020

Bezoek onze stand op de ESEF 2020

Standnummer: 03.B030

Van 17 t/m 20 maart 2020 wordt de ESEF Maakindustrie beurs gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit is de beurs voor engineering, productontwikkeling en toelevering.

Stand: 03.B030

Als Metaalunie lid zal ATV Springs dit jaar deelnemen met een stand op het Metaalunie paviljoen. Tijdens deze beurs ontmoeten wij u graag en vertellen wij u meer over alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van technische veren.

De openingstijden van de ESEF beurs zijn van 10.00 – 17.30 uur (17 t/m 20 maart 2020)

Wat bieden wij:

Als technische verenfabriek produceren wij met een modern CNC machinepark in Almere onze drukveren, trekveren, torsieveren en draadveren in een draad range van 0,15 t/m 12 mm. Voor veren vanaf 12 mm wijken wij met de productie uit naar de fabriek van ons moederbedrijf De Merwede in de Meern. Op deze manier kunnen wij iedere gewenste veer voor uw toepassing in eigen huis wikkelen en bent u verzekerd van een 100% Nederlandse veer. Door onze eigen productie zijn korte levertijden geen probleem. Naast klant specifieke maakveren beschikken wij ook over een groot assortiment standaard catalogus veren die normaliter uit voorraad leverbaar zijn in kleine en grote aantallen.

Naast veren geproduceerd uit draad zijn wij ook gespecialiseerd in het produceren van bladveren binnen een range van 0,05 t/m 3 mm dik bandstaal. Door specifiek gebruik te maken van een moderne CNC draadvonker staan wij garant voor een eindproduct zonder bramen en met de gewenste toleranties.

Gratis entree

Wilt u onze stand en de ESEF beurs bezoeken. klik op de banner en bestel uw gratis toegangskaarten! Tegelijk met de ESEF Maakindustie vindt ook de Technishow plaats, de vakbeurs voor productietechnologie.